DJURSSPORT APS OG GRENAA IF FODBOLD INDGÅR PARTNERSKAB

DJURSSPORT APS OG GRENAA IF FODBOLD INDGÅR PARTNERSKAB

Djurssport ApS kan med stor glæde annoncere et nyt og spændende partnerskab med Grenaa IF Fodbold. Vi vil i de kommende år – fra 1. januar 2024 - være totalleverandør på alt sportstøj, sportsartikler, udstyr mv. Det betyder, at Grenaa IF Fodbold i de kommende år vil være beklædt i Joma leveret af Djurssport ApS.

Lokal virksomhed, der forstår vores behov og værdier
"Vi er utroligt begejstrede for det nye partnerskab med Djurssport ApS. Det repræsenterer ikke bare en fornyelse af vores udstyr, men også et gensidigt engagement i at styrke vores lokale sportsmiljø.”, siger Frederik Nikolajsen, Formand, Grenaa IF Fodbold. 

”At have Djurssport ApS som partner betyder mere end bare kvalitetsudstyr til vores spillere og hold. Det handler om at skabe et bånd til en lokal virksomhed, der forstår vores behov og værdier. Vi er overbeviste om, at dette partnerskab vil skabe nye muligheder for både vores klub og vores medlemmer.”, udtaler Jakob Petersen, Seniorudvalgsformand, Grenaa IF Fodbold. 

Mere end bare en tøjaftale
Et spillersæt er ikke bare tøj. Et spillersæt repræsenterer den historie og identitet, det er formet af fælles oplevelser, sejre og nederlag. Det er en unik forbindelse mellem sport, spillere, klub, tilskuere, frivillige og historierne fra banen. 

”Beklædning udgør en væsentlig del af en forenings identitet og sammenhold, og vi ønsker at styrke dette fællesskab endnu mere. Hos Djurssport har vi ambitiøse vækstplaner, så vi ser virkelig frem til at dyrke vores samarbejde med Grenaa IF Fodbold – først og fremmest med denne aftale.”

"Vi ser desuden frem til at udforske mulighederne for et bredere partnerskab i fremtiden, som vil gavne begge parter. Djurssports vision er at fremme sport og events på Djursland, og et samarbejde med Grenaa IF Fodbold passer perfekt ind i denne vision. Vi vil gerne takke vores samarbejdspartnere fra Joma Danmark, som har været en stor hjælp i arbejdet med aftalen", udtaler Daniel Bloch, Djurssport ApS.

Vi ser frem til samarbejdet. 

Hvad er Joma?
Joma er et verdenskendt spansk sportsbrand som blandt andet producerer sportstøj, sko og meget mere. Joma har eksisteret siden 1965 og har igennem årene vokset sig stor og succesfuld. I dag kan produkter fra Joma købes i mere end 120 lande i hele verden.

Firmaet er også trøjesponsor for en lang række andre fodboldklubber rundt om i verden - blandt andet for Getafe CF, Atalanta B.C., Villarreal CF, TSG 1899 Hoffenheim, RSC Anderlecht, og İstanbul Başakşehir F.K.

Tilbage til blog

Se et udvalg af vores produkter her...