Prispolitik

Hos Djurssport ApS sætter vi en ære i at have reelle og gennemskuelige priser. Alle vores priser er oplyst inkl. moms, og der er ingen skjulte ekstra omkostninger i forbindelse med købet. Der er gratis levering overalt i Danmark ved køb for mere end kr. 549 kr,-, så i det øjeblik at du går til indkøbskurven, ser du straks den samlede pris, inden du begynder betalingsprocessen. Således er du helt sikker på prisen, inden du går i gang.

“Ingen hokus pokus med prisen”
Du finder heller ingen chokpriser, produkter til halv pris, eller vilde prisnedsættelser i vores webshop. Vi ønsker at drive en forretning med stabile priser, uden hokus pokus. Du kan derfor trygt regne med, at vi mener det alvorligt når vi skriver at vi har et tilbud. Besparelsen er altid beregnet ud fra vores normale salgspris, og ikke ud fra en eller anden kunstigt høj førpris, som vores produkter aldrig har været solgt til. Ligeledes skal du også være opmærksom på, at vi altså ikke har permanent tilbud på vores produkter.

“Problemer med kunstigt høje førpriser”
Vi anbefaler dig at være opmærksom på tilbud, førpriser og lignende, da der kan være problemer med dette. Du kan evt. læse mere på siden "Udsalgsfup med forkerte førpriser", hvor forbrugerrådet har skrevet om emnet.